15 diciembre 2013

CONCERT DE NADAL de la Orquestra del Conservatori Professional “Mestre Vert” de Carcaixent

Diumenge 15 de Juny a les 12:30 hores
Auditori Municipal de les Dominiques
CONCERT DE NADAL
JOVE ORQUESTRA DEL CONSERVATORI PROFESSIONAL 
“MESTRE VERT” de CARCAIXENT 



_______________________________________

PROGRAMA DEL CONCERT

Concert nº 8 en la menor per a 2 violins RV 522………………..…………A. Vivaldi
Allegro – Larghetto e spiritoso – Allegro
Solistes: Antonio Girbés Tortosa i María Micó Vidal


Trauermusik – Music of Mourning……………………………………..Paul Hindemith
Lento – Poco mosso – Vivo - Largo
Solista: María Almela Piqueras


Concert per a dues flautes Op. 47/2 RV 533…………………………………A. Vivaldi
Allegro molto – Largo - Allegro
Solistes: Irene Bisbal Sala i Esther Cirugeda Ribera


Nadales

Director: Luis Roig Cerveró


__________________________________


ANTONIO GIRBÉS TORTOSA ( VIOLÍ )
Va nàixer al novembre de 1997 a Algemesí. Es va iniciar en la formació musical en l'escola oficial de música Josep Moreno Gans d'Algemesí, amb la professora Mónica Peiró. Contínua en el conservatori "Mestre Vert" de Carcaixent amb el professor Miguel Chirona Cerveró, on actualment realitza 4t d'Ensenyances Professionals. Ha rebut classes de formació del professor José Carlos Alborch. Va formar part de l'orquestra de Com Sona l'ESO en 2012. Actualment forma part de la Jove Orquestra del conservatori "Mestre Vert" sota la direcció de Lluís Roig , de l'Orquestra Simfònica de la Ribera dirigida per Vicent Ferragud i en l'Orquestra del centre Joan BTA Cabanilles dirigida per Jordi Girbés.


MARÍA MICÓ VIDAL (Violí)
Naixqué a Carcaixent en 1998 . Als 5 anys s’inicià en el  violí  amb el seu tio i professor Daniel Vidal, realitzant després els  tallers de violí  al col.legi Victor Oroval on estudiava. Durant aquestos anys formà  part de la Jove Orquestra de Carcaixent.
 Amb 8 anys començà  el grau elemental al Conservatori  Mestre Vert de Carcaixent ,  tinguent de professors a Patricia Genis, Miguel Angel López i des de fa 5 anys fins l’actualitat a Bernarda Mazarrota.
Durant els  anys 2012 i 2013  ha asistit als cursos d’estiu organitzats per AD LIBITUM.
Actualment  cursa 4t. curs de violí d’ensenyances professionals  i 4t. d’ESO a l’IES Arabista Ribera de Carcaixent, a més de ser membre d’un trio de corda, participant en diferents esdeveniments culturals.


MARÍA ALMELA PIQUERAS (Viola)
Naix a Enguera, a on comença els seus estudis musicals a una curta edat en l'Escola de Música Mestre Ventura, però prompte és admesa com a alumna de viola en el Conservatori Mestre Vert de Carcaixent, en el que actualment cursa 6t d'ensenyances professionals amb el professor Lluís Roig.
Ha col·laborat recentment amb la Jove Orquestra Simfònica de Castelló (JOSC), amb la Jove Orquestra Simfònica de Sòria (JOSS), i actualment és titular de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV). 
Ha assistit a nombrosos cursos de perfeccionament rebent classes d'importants violistes com David Fons, Edith van Moergastel i Massimo Paris.  
Com a professora impartix classes de viola en l'Escola de Música de Enguera.


IRENE BISBAL SALA (Flauta)
Naix el 22 d’octubre del 1997 a Alberic (València). Inicià els seus estudis musicals en l’escola Leopoldo  Magenti  d’Alberic on va cursar el grau elemental, és membre desde fa quatre anys  de la Societat Unió Musical d’Alberic. Actualment estudia el cinqué curs de grau mitjà al Conservatori  Professional  “Mestre Vert”  de Carcaixent on va guanyar el segon premi al primer concurs de cambra de la setmana cultural,paral·lelament estudia primer de batxiller  en eI institut IES Consuelo Aranda Palacios d’Alberic. Ha impartit classes amb Carolina Arbeloa, Gemma Goday, Raquel Alcàntara i Maria Bernat, i classes magistrals amb Carles Samblancat Velló.


ESTHER CIRUGEDA RIBERA (Flauta) 
Naix el 3 de desembre del 1996 a Moixent (València). Inicià els seus estudis musicals als cuatre anys a l’escola Francisco Belda de Moixent on va cursar el grau elemental, primer i segon del grau mitjà, és membre desde fa cinc anys de la Societat Musical “La Constància” de Moixent. Actualment estudia el cinqué curs de grau mitjà de piano i flauta al Conservatori Professional “Mestre Vert” de Carcaixent, i segon de batxiller a l’institut IES Moixent. Ha impartit classes de piano amb Susana Santonja i de flauta amb Carolina Alberola i Raquel Alcàntara.