30 marzo 2014

CONCERT de la Jove Orquestra del Conservatori Professional “Mestre Vert” de Carcaixent


Sala d’Assajos del Conservatori
Diumenge 30 de març de 2014
 a les 12:00 hores





Curriculums

BELÉN UREÑA PEÑALVA (Trompa)

Comença els seus estudis musicals als 8 anys en l'especialitat de trompa amb el professor D. Jose Antonio Morant Pla.

Estos últims anys ha participat activament en els festivals de Spanish Brass, en els que ha rebut classes de perfeccionament amb els professors Javier Bonet , Inés González,  Manuel Pérez, Jose Vte. Castelló i Vicente Zarzo.

En 2009 va obtindre el primer premi en el concurs de música de cambra ciutat de Carcaixent junt amb la pianista Carmen Morant Albelda.

En 2012 obté un accèssit en el  “ XV concurs de jóvens intèrprets ciutat de Xàtiva”  i  premi en el  “II concurs internacional Vicente Zarzo” a la millor cadència.
Actua com a solista amb la banda simfònica de Carcaixent interpretant el “Morceau de concert” del compositor Camile Saint Saens.

En 2013 obté un tercer premi en el II Concurs internacional Vicente Zarzo”

En  2014  guanya el 3er premi en el XVII Concurs de Música de Cambra  IES Ximen d' Urrea junt amb els components del quintet de metalls.

Actualment està cursant 6t d'ensenyances professionals en el conservatori Mestre Vert de Carcaixent amb la professora Encarna Grau Ripoll. I està rebent classes de perfeccionament amb el professor Javier Bonet.


JOSE DOLZ CUBEDO (Piano)
És natural de Càrcer (València). Inicià els seus estudis musicals en la Societat Artística Musical “El Valle” de Càrcer on estudia piano i percussió.
Ha realitzat cursos d'harmonia i composició baix la tutela del professor Salvador Chulià, i un curs d'anàlisi musical amb el professor Enrique Hernandis.  Compta amb algunes composicions pròpies per a piano i altres instruments.
Actualment cursa el 6t d'ensenyances professionals de piano al conservatori Mestre Vert de Carcaixent, amb la professora Clara Susana Santonja Medina, col.laboradora amb els concerts de l'orquestra de corda del Conservatori tocant a l'Auditori de les Dominiques de (Carcaixent), Albalat de la Ribera, a més a més del Concert en Re major de W.A. Mozart a Carcaixent i Lorca.
Animat per la seua professora de piano, ha participat en diversos concursos de música de cambra guanyant un 3er premi al conservatori  Mestre Vert de Carcaixent. També ha acompanyat en diverses ocasions a solistes en les proves d'accés a les ensenyances superiors a les ciutats de València, Alacant, Zaragosa i Castelló de la Plana.